Extra

Vaak Gestelde Vragen Afdelingen Volwassen begeleider Uniform Trooper Downloads

Uniform

Op de Chiro dragen we een uniform (verplicht vanaf de Rakwi’s). Waar je ons ook tegenkomt op straat, op het speelplein, tijdens het bivak ergens in de Ardennen… je herkent ons aan onze kleren. Blauwe hemden, rode of blauwe T-shirts, beige broeken en rokken. Het geeft een gevoel van samenhorigheid. Je kunt dit uniform kopen in de Chirowinkel (De Banier, Hoefslagstraatje 1, 9000 Gent). We beschikken in onze lokalen ook over een tweedehandsboetiek, maar ons aanbod is uiteraard niet zo ruim als dat van De Banier aangezien het volledig bestaat uit giften. Maar vraag zeker even na of jouw maatje er tussen zit!

Voor de meisjes bestaat het uniform uit een beige rok, een blauwe Chiro Ambo T-shirt of rode T-shirt en blauwe Chiropull- en/of hemd.

Voor de jongens bestaat het uniform uit een beige short of bermuda, een blauwe Chiro Ambo T-shirt of rode T-shirt en blauwe Chiropull –en/of hemd.

Let op: wie niet in correct uniform is wordt naar huis gestuurd om het aan te trekken! We zouden het tof vinden als ook de jongere afdelingen het uniform of de kleuren van het uniform dragen, maar we verplichten hen uiteraard niet. Enkel bij vriesweer wordt het dragen van een lange broek toegelaten!