Extra

Vaak Gestelde Vragen Afdelingen Volwassen begeleider Uniform Trooper Downloads

Evenementen

Jaarlijks organiseren we sfeervolle evenementen. Om geïnformeerd te worden over hoe, wat, waar en wanneer? zorg dan zeker dat je onze sociale media volgt en ingeschreven bent op onze nieuwsbrief. Hopelijk tot dan!
Mosselsouper Streekbierenavond & Quiz
Mosselsouper

Elk jaar organiseert Chiro Ambo een mosselsouper! Op de menu staan Mosselen met frietjes à volonté (inclusief aperitief en dessert) Of een koude schotel (inclusief aperitief en dessert). We organiseren ook een tombola waar je geweldige prijzen kunt winnen.

Streekbierenavond

Chiro ambo organiseert elk jaar een onvergetelijke streekbierenavond! De leidingsploeg biedt een ruim assortiment aan nauwkeurig geproefde fruit-, blonde-, bruine- en amberkleurige bieren aan. Ondanks ons uitgebreide assortiment zal alles aan democratische prijzen verkocht worden. Wie zijn of haar hersenen eens wil laten kraken kan deelnemen aan onze quiz. Ook zijn er altijd hapjes aanwezig voor de hongerigen.

Nieuwjaarsreceptie Pizza-avond
Nieuwjaar

Tijdens onze nieuwjaarsreceptie verwelkomen wij graag alle ouders, oud-leiding en sympathisanten op onze lokalen voor lekkere hapjes en drankjes aan democratische prijzen.

Pizza

Jaarlijks organiseert Chiro Ambo een pizza-avond. Wij verkopen dan verse en zelfgemaakte pizza's. Op voorhand krijg je de kans om via een link je bestelling door te geven. Je kan de pizza op aangeven tijdstip komen afhalen op onze Chirolokalen. Wij kijken er al naar uit, deze overheerlijke pizza’s voor jullie klaar te maken!

Ambeats Inschrijvingsontbijt
Ambeats

Elk jaar staat er weer een topfeest voor jullie klaar! Onze jaarlijkse fuif wordt geörganiseerd door de aspi's en de leiding van Chiro Ambo.

Inschrijvingsontbijt

Tijdens het inschrijvingsontbijt komen de ouders en kinderen naar de chiro om een woordje uitleg te krijgen over het kamp. Er wordt dan een infomoment voorzien en dit wordt gekoppeld aan een heerlijk ontbijt. Dit ontbijt is ook voor sympathisanten die graag onze chiro willen steunen.

Schaatsen Kamp
Schaatsen

Één maal per jaar gaan we met z'n allen gaan schaatsen!

Kamp

En natuurlijk niet te vergeten ons kamp oftewel de highlight van het jaar! De kleinsten (Tsjoepen en Speelclubs) gaan 5 dagen mee (11 tot 16 juli), voor hen eindigt het kamp op 16 juli, de bezoekdag. Op die dag kunnen de ouders de kampplaats verkennen, genieten van een heerlijke maaltijd, deelnemen aan tal van activiteiten, een sluiting meemaken… om na deze gevarieerde dag de kleintjes weer terug naar huis te nemen. Alle andere afdelingen, vanaf de Rakwi’s blijven tot 21 juli.